Wie zijn wij

Ik hoor het je al denken, alweer zo een stroom vergelijk website. Net zo een principe als dat inneens op het meest ongepaste moment ( net onder het eten, of als je in de auto stapt) je wordt gebeld door een aanbieder die je iets probeert te verkopen aan de telefoon. We kennen het allemaal wel. Ook wij vinden dit irritant. Ook al hebben deze telemarketeers het goed met u voor  Echter door hun inspanningen kunt u toch echt een hoop geld per jaar besparen.

Wat doen wij?

Vandaar dat wij het doen op een andere manier. Wij bieden de meest recente informatie en energie tarieven en vergelijken deze meerde keren per dag voor u het meest actuele aanbod te kunnen tonen. Voorzien u van het laatste nieuws op de energiemarkt en geven u tips mee om nog meer te bezuinigen op energie en daardoor nog meer geld te besparen. Daarnaast bieden wij telefonische ondersteuning voor over te stappen naar een andere energie leverancier en kunt u ons gewoon tegen lokaal tarief bereiken. Onze overstapcoach staat geheel tot uw dienst en is gratis. Ook voor algehele vragen staan wij klaar met een deskundig antwoord.

Transparantie

Wij krijgen een bonus voor elk energiecontract dat wij afsluiten. Dit is niet ten nadele van u, ook indien u zelf uw overstap regelt krijgt u deze bonus niet van uw energie leverancier. Dat u inmiddels bent geprikkeld om te bezuinigen op stroom mag duidelijk zijn door u bezoek aan onze website. Wij regelen dan ook graag uw overstap naar een leverancier naar keuze, waardoor we u weer kunnen voorzien van de meest recente energie informatie en actuele aanbiedingen.