De gemiddelde leestijd voor dit artikel is 1 min

Vanaf maart 2016 is HVC, het grootste niet-commerciële afval-, grondstoffen- en energiebedrijf in Nederland, gestart met de verkoop van KringloopEnergie. Duurzame elektriciteit uit biomassa, wind en zon is vanaf nu voor iedereen in Nederland beschikbaar. KringloopEnergie biedt een aantrekkelijk alternatief voor consumenten die op een andere energieleverancier over willen stappen.

KringloopEnergie is energie die in de directe nabijheid van de consument aanwezig is, omdat het wordt gemaakt van afval uit de ‘grijze bak’, aangevuld met energie uit andere duurzame bronnen als biomassa, wind en zon. Met KringloopEnergie wil HVC de cirkel rondmaken en schone energie op een transparante en eerlijke manier terugleveren aan de klant.

HVC KringloopEnergie:
Elektriciteit en gas tegen inkoopprijzen, hierdoor behoren de prijzen tot de laagste in de energiemarkt. Vaste leveringskosten die dalen naarmate iemand langer klant is; we belonen loyaliteit. We zijn niet alleen duurzaam, maar ook dichtbij door de transparante herkomst en voor een eerlijke prijs. Onze klant is verzekerd van een lage prijs en overstappen is niet meer nodig.

KringloopEnergie onder de aandacht, help hieraan mee!
Samen gaan we voor een duurzame toekomst en brengen we de circulaire economie van morgen tot stand. Door zoveel mogelijk hergebruik van afval en energieopwekking uit duurzame bronnen als biomassa, wind en zon. Spreekt dit jou ook aan? Help ons dan mee om het initiatief onder de aandacht te brengen en ook jouw websitebezoekers bewust(er) te maken van een duurzame toekomst en hoe makkelijk het kan zijn hieraan mee te doen.

Om het nieuwe initiatief KringloopEnergie onder de aandacht te brengen van een breed publiek hebben we met Daisycon een affiliateprogramma ontwikkeld. Plaats ons promotiemateriaal en ontvang een aantrekkelijke Cost per Sale. Wij zullen ons best doen om alle sales zo snel mogelijk te keuren en jou van tijd tot tijd te voorzien van aantrekkelijke acties om de promotie kracht bij te zetten.

Afval & energie. Samen halen we eruit wat erin zit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER