Hoe herken je een goede energie vergelijk website

Wij voldoen aan alle criteria waaraan een energie vergelijk website moet voldoen, deze regels zijn vastgelegd door Consuwijzer en kunt u hier inzien. Om dit in het kort voor u samen te vatten zullen we u uitleggen waar wij aan moeten voldoen om u zo goed mogelijk te helpen met het uitzoeken van het goedkoopste energie abonnement.

Criteria 1 via Consuwijzer: Kunt u uw persoonlijke situatie voldoende aangeven?

Wij hebben er voor gezorgd dat u uw persoonlijke situatie voldoende kunt aangeven. het aanbod dat u via onze website krijgt is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Hiervoor dient u wel uw postcode en verbruik in te vullen. Ook als u een energie abonnement wenst met een bepaalde doorlooptijd kunt u daar op onze website op selecteren. Ook is het mogelijk voor groene stroom te kiezen. Des te meer gegevens wij van u vragen des te beter energie aanbod dat we u kunnen doen.

Criteria 2 via Consuwijzer: Hoe komt de vergelijking tot stand?

Onze website controleert meerdere malen per dag automatisch de meest actuele energie prijzen op de websites van de aanbieders zelf. Dit gebeurt op vooraf ingestelde tijden en worden automatisch geactiveerd doormiddel van een cronjob. Daarnaast controleren wij handmatig elke dag op acties en worden hier in de meeste gevallen ook automatisch door op de hoogte gebracht door de aanbieder zelf.

Criteria 3 via Consuwijzer: Hoe volledig is de vergelijking?

Bijna alle aanbieders zitten aangesloten bij onze website. Nieuwe aanbieders die pas recent zijn gestart zouden nog niet op de hoogte kunnen zijn van onze energie vergelijk website en zouden daarom nog niet in onze resultaten worden getoond. Wij bieden een zo breed mogelijk aanbod energie leveranciers waardoor er voor u een goede vergelijking tot stand komt. Hoe meer aanbieders des te completer is de energie vergelijking voor u.

Criteria 4 via Consuwijzer: Hoe duidelijk is het aanbod zelf?

Een duidelijk aanbod staat bij ons hoog in het vaandel. Zo kunt u bij ons alle kosten terugvinden voor energie, en in het geval van een cashback actie kunt u gelijk de actie voorwaarden inzien. Sommige aanbieders bieden namelijk een cashback actie waarvan u pas aan het einde van uw contract kunt genieten. Ook dit hebben wij transparant voor u gemaakt en deze voorwaarden worden aan u getoond.

Criteria 5 via Consuwijzer: Waar verdient de vergelijkingssite aan?

Wij als energie vergelijker verdienen op elk contract afgeloten via onze website een vast bedrag door gemaakte afspraken met deze energie leveranciers. Voor sommige aanbieders krijgen wij een hoger tarief als andere aanbieders. Dit beinvloed echter de werking van onze website niet. Wij bieden ook geen top 3,5,x van beste aanbieders zoals je elders wel eens ziet. Ook bieden wij de dienst u op de hoogte te stellen van het beste aanbod alsmede energie tips en allerhande aanverwante artikelen op onze website. Ook persoonlijke ondersteuning door een van onze medewerkers is een mogelijkheid. Dit alles is voor u gratis en voor ons onze inkomstenbron.