De gemiddelde leestijd voor dit artikel is 1 min

Bezuinigen op de elektriciteit kan iedereen. Hoe? Met onze beste energie bespaar tips natuurlijk. Als jij zuinig bent met elektriciteit help jij je eigen portemonnee en uiteraard ook ons milieu een handje.

Het overstappen naar een andere energie leverancier is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Er zijn tegenwoordig tal van websites die energie vergelijken en waarbij je direct kan overstappen. Ook energie kiezen met een kado is tegenwoordig al mogelijk.

Het overstappen op een andere energie leverancier kan je al gauw €500,- euro per jaar besparen. En toch ondanks dat er veel geld per jaar te besparen valt geeft toch maar 35% van de Nederlanders aan in het verleden eens te zijn overgestapt naar een andere energie leverancier. Dit is veelal te wijden aan dat de Nederlander al snel tevreden is en eigenlijk niets te klagen heeft over de levering van stroom. Je stopt de stekker in het stopcontact en je apparaat functioneert dan naar behoren. Geen reden om te klagen dus. Echter willen wij benadrukken dat er bij een andere leverancier dit op precies dezelfde wijze funtioneert, echter tegen een gunstiger tarief.

Mocht u overwegen over te stappen naar een andere energie leverancier? Meld ons hieronder wat voor u de hoofdreden is om deze overstap naar een andere stroom leverancier te maken. Wij zijn benieuwd naar uw antwoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER